DELL – кращі 3 ноутбуки
5 хв прочитання

ТОП 3 найкращих ноутбуків DELL

DELL – американський бренд, що пропонує ринку одні з найкращих моделей ноутбуків. І справа не лише в апаратній начинці. Користувачі зазначають, що лептопи виготовлені з якісних матеріалів, відрізняються підвищеною міцністю, мають гарну автономність і справляються з усім необхідним спектром завдань. Розглянемо ТОП ноутбуків DELL, які заслуговують на особливу увагу.

DELL XPS 13 (9310)

Перше, що помічаєш при погляді на XPS 13, – компактні розміри. Його дисплей лише 13 дюймів. Але невеликий розмір не позначається на продуктивності. Лептоп здатний здивувати яскравістю і якістю зображення.

Чим ще тішить комп’ютер?

  1. Потужний процесор Intel 11 покоління. Чотириядерний потоковий процесор здатний підвищувати частоту до 48 ГГц і працює на графіці Intel Iris Xe.
  2. Від 8 до 32 ГБ оперативної й до 2 ТБ вбудованої пам’яті. У поєднанні з відмінним процесором такі завдання, як рендеринг відео та редагування зображень, клацаються, як горішки. Можете запускати кілька програм відразу і легко працювати з великими проєктами.
  3. Дисплей зі співвідношенням 16:10. На відміну від типового екрану 16:9 він трохи вищий, і цей додатковий простір забезпечує зручний перегляд сторінок в інтернеті та інші процеси, оскільки користувач бачить більше.
  4. Стандартна роздільна здатність 1920х1200 та OLED-панель 3,5 К. Останнє забезпечує неймовірну контрастність та яскраві кольори. Є також опція Ultra HD + для тих, хто потребує додаткової роздільної здатності.

DELL XPS 13 (9310) випускається у двох конфігураціях – стандартній та з можливістю перемикання в режим планшета. Останній варіант, напевно, сподобається творчим особистостям.

Це одна з найпродуктивніших компактних моделей на ринку із вдосконаленою графікою. Інструмент призначений для виконання професійних завдань. А ось для домашнього користування можна вибрати щось простіше і дешевше.

Переваги:

  • суперпотужний процесор Інтел,
  • безліч змін з різною оперативною і вбудованою пам’яттю,
  • приголомшливий дисплей OLED.

З мінусів – слабка вебкамера та недостатня кількість портів (Thunderbolt є).

DELL Latitude 7420 та 7320 Detachable

Latitude 7420 ідеально підійде для вирішення бізнес-завдань. Він витончений, портативний, має стандартний дизайн, як більшість ноутбуків робочого класу. За продуктивністю не відстає від флагманських моделей.

Серед його технічних характеристик:

  • процесор Intel сьомого покоління, оснащений технологією vPro;
  • 8-32 ГБ оперативної пам’яті та до 1 ТБ вбудованої пам’яті у форматі SSD;
  • екран на 14 дюймів із сенсором та роздільною здатністю 16:9;
  • камера Full HD для спілкування через Інтернет.

Існує ноутбук такої ж моделі без сенсора із 4К. Серед підключень є Thunderbolt 4 (x2), USB-A, HDMI, microSD, стандартний роз’єм для навушників.

Хто зацікавлений у гнучкому рішенні для бізнесу, рекомендуємо звернути увагу на Dell Latitude 7320 Detachable. У ньому встановлено процесор 11-го покоління, реалізовано 16 ГБ оперативної та 1 Тб внутрішньої пам’яті.

Завдяки співвідношенню сторін 3:2 працювати на Latitude 7320 приємно. Максимальна яскравість при роздільній здатності Full HD Plus дорівнює 500 нит.

Якщо Dell XPS 13 для бізнес-завдань буде надто розкішним задоволенням, ці моделі – те, що потрібно. Ви отримуєте не тільки відмінну продуктивність, але і додаткові функції безпеки та більшу кількість портів, що важливо для бізнесу.

Переваги:

  • прекрасні характеристики та продуктивність,
  • чудова вебкамера Full HD.

Недоліків не помічено.

DELL Alienware m15

Один із топових ноутбуків для геймерів завдяки комплектації:

  • Intel Core i7-11800H на 8 ядерта 16 потоків з можливістю збільшення частоти до 4,6 ГГц;
  • відеокарта NVIDIA до GeForce RTX 3080;
  • до 32 ГБ ОЗУ та 2 ТБ на SSD-накопичувачі;
  • панель Full HD із частотою оновлення 165 Гц або 360 Гц.

Alienware m15 – справжній ігровий ноутбук. Звичайно, є моделі з аналогічними характеристиками. Але ця обладнана всіма функціями охолодження, що забезпечують безперервну тривалу роботу. Великий обсяг пам’яті означає, що можна легко запускати сучасні ігри та мати достатньо місця для їх зберігання.

Що стосується дизайну, він справді ігровий. На задній панелі є витяжні отвори, більшість портів розташовані ззаду, щоб було зручно грати мишкою. Також ззаду є кільцеве підсвічування RGB. Ягідкою на тортику є механічнаклавіатураз ходом клавіш 1,8 мм.

Переваги:

  • просунуті характеристики та система охолодження,
  • якісний дисплей з роздільною здатністю та частотою оновлення.

З недоліків – досить товстий та важкий. Але це властиво більшості ігрових ноутбуків.

Переглянувши у DELL кращі ноутбуки, видно, що XPS 13 вражає поєднанням компактності та продуктивності. Latitude 7420 та 7320 Detachable призначені для тих, хто хоче швидко вирішувати повсякденні завдання бізнесу з максимальним комфортом. Alienware m15 вражає потужністю та ігровим потенціалом.

Поділіться цією статтею
Залишити коментар