Ноутбуки для віддаленої роботи – рейтинг найкращих
4 хв прочитання

ТОП 3 найкращі ноутбуки для віддаленої роботи

Світ швидко змінюється. Число співробітників на аутсорсі, фрилансерів та дистанційників стрімко зростає. Головним їх інструментом є ноутбук для віддаленої роботи. Серед величезної кількості моделей ми вибрали три найкращі, які сміливо можемо рекомендувати.

Microsoft Surface Laptop

Один із найкращих ноутбуків для дистанційки з 13,5-дюймовим дисплеєм. Він поєднав у собі неперевершений стиль, незвичайні матеріали та високу швидкість роботи.

Корпус лептопа виконаний з алюмінію, з використанням міцного скла, зі вставкою з алькантари навколо клавіатури. Завдяки цьому забезпечуються приємні тактильні відчуття, та й у поїздках не доводиться переживати про безпеку девайса.

Користувача порадує яскравий сенсорний екран IPS з роздільною здатністю 2256*1504 пікселів, процесор Intel Core i5 7-го покоління, 8 Гб оперативної пам’яті та накопичувач SSD на 256 Гб.

Модель дійсно стильно виглядає на столі та чудово підходить для виконання більшості робочих завдань. Але головна його перевага – тривала автономна робота. Без підзарядки пристрій здатний функціонувати 14,5 години, що робить його справді незамінним інструментом для всіх, хто працює з дому.

Плюси:

  1. Продуктивність коштом процесора 7-го покоління та оперативної пам’яті DDR4.
  2. Соковите та яскраве зображення завдяки 2К екрану та IPS-матриці.
  3. Швидкий накопичувач SSD з достатньою місткістю пам’яті.
  4. Тривала автономна робота.

З мінусів – малувато портів. А ті, що є, розташовані у незручних місцях.

HP EliteBook 850 G5

Прекрасний ноутбук, що за продуктивністю належить до бізнес-класу. Девайс задовольнить запити офісних співробітників, що працюють з дому, і більшості вимогливих користувачів.

Характеристики моделі говорять самі за себе:

  • Intel Core i7-8550U із вбудованою відеокартою,
  • 8 Гб оперативної пам’яті та 256 Гб на SSD накопичувачі,
  • 15.6-дюймовий Full HD-дисплей з матовим покриттям,
  • ОС Windows 10 Pro.

Щодо дизайну, лептоп отримав стильний алюмінієвий корпус, міцний і практичний. Сталевий колір та витонченість ліній надають ноутбуку елегантний зовнішній вигляд.

Апарат відрізняється компактними розмірами та невеликою вагою – 1,78 кг. Попри це, він доступний для покращання. Можна доповнити його додатковою пам’яттю чи дискретною відеокартою з метою поліпшення характеристик.

Автономність також на хорошому рівні. В режимі перегляду сторінок в інтернеті лептоп пропрацює близько 9 годин.

Переваги:

  1. Легкість та компактність.
  2. Великий екран з покриттям антивідблиску.
  3. Комфортна клавіатура з підсвічуванням та прогумованими кнопками.

З недоліків – вбудована відеокарта не дозволяє грати у вимогливі сучасні ігри. Але для віддаленої роботи це і не потрібно, чи не так?

Asus VivoBook Flip 14 TP412

Ноут-трансформер із гідними характеристиками для дистанційної роботи. Його вага складає всього 1,5 кг, а товщина – 1,76 см.

Розміри лептопа відповідають 13-дюймовим моделям. Але коштом тонких рамок екран VivoBook Flip дорівнює 14 дюймів. Сенсорний дисплей відрізняється високою чутливістю та дозволяє користуватися стилусом. Останній момент зробить зручною творчу роботу, пов’язану зі створенням зображень і графіків.

Модель оснащена процесором Intel Core i7, ОЗУ DDR4 на 8 Гб та вбудованою пам’яттю об’ємом до 1 Тб. Це дозволить зберігати на комп’ютері важливі бізнес-презентації, файли аудіо та відео, фотоальбоми.

Ноутбук обладнаний компактним портом USB Type-C для швидкої передачі даних. А сканер відбитків пальців позбавляє необхідності використання незручних паролів. Авторизація здійснюється одним легким торканням.

В цілому, це чудовий ноутбук для роботи та серфінгу, простий в обслуговуванні.

Плюси:

  1. Повнорозмірна клавіатура для комфортної роботи.
  2. Чутливий тачпад і можливість користуватися стилусом.
  3. Висока якість зображення та точна передача кольору.

Ложкою дьогтю є глянсовий екран – текст при яскравому світлі погано видно. На гладкому корпусі помітні відбитки пальців.

Висновки

Перелічений ТОП, що складає3 моделі ноутбуків, ідеальний для роботи з дому. Це компактні універсальні та продуктивні апарати, які справляються з усіма бізнес-завданнями та мають доступні ціни. За потреби їх можна взяти в дорогу, а місткі батареї забезпечують гідний заряд автономності.

Поділіться цією статтею
Залишити коментар